ONLINE STUDIECOACHING

Bel voor een gratis adviesgesprek met de coach

Waarom kiezen voor studiecoaching online

Binnen no time effectiever en efficiënter studeren!

 

Door online studiecoaching haal je beslist SNELLER het gewenste RESULTAAT. Je gaat BETER STUDEREN of je weet eindelijk zeker of je wel de JUISTE STUDIE hebt gekozen. Meer weten? Lees verder!

Begeleiding en ondersteuning bij je studie

Herken je dit? Je bent blij met je studie; je doet je huiswerk, je neemt de tips van je mentor serieus en volgt alle lessen en colleges. Maar toch lukt het je niet om goede cijfers te halen. Je zit met je handen in het haar; als er niets aan de situatie verandert ga je het niet redden!

Of; Je bent al een tijdje bezig met je studie, je studieresultaten zijn goed genoeg, maar je bent toch niet helemaal tevreden. Je vraagt je steeds vaker af of dit is wat je wilt. Je hebt twijfels over je studiekeuze. Of het lukt je maar niet om studie, vrije tijd en bijbaan (want die is vaak ook echt nodig!) met elkaar in balans te houden. Je hebt er gewoon stress van...

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van situaties die zich voor kunnen doen als je studeert. Door studiecoaching online kun je snel de antwoorden vinden op jouw vragen ten aanzien van je studie. Nieuwgierig of dit ook iets voor jou is? Lees vooral verder!

 

Waar kan online studiecoaching je bij helpen?

Studiecoaching online kan jou ondersteunen bij het slimmer aanpakken van je studie; je wordt efficiënter en effectiever. Hierdoor wordt je studietijd meer ontspannen. Tenslotte is ontspanning en genieten van de leuke kanten van de studietijd ook belangrijk! Online studiecoaching kan ook behulpzaam zijn bij het beantwoorden van vragen rondom je studiekeuze; heb je de juiste studie gekozen of is deze afstudeerrichting wel wat je wilt?

Lukt het jou om de balans tussen studie, vrije tijd en bijbaan te behouden? Ook hier kan online studiecoaching je bij ondersteunen. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van vragen waarmee je bij online studiecoaching terecht kunt. Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Dat lees je in de volgende alinea!

 

En zo werkt online studiecoaching dus

Online studiecoaching betekent dat het hele traject, van intake tot evaluatie, online plaats vindt. De intake vindt telefonisch of via Skype plaats. Na het bepalen van het doel dat je met de coaching wilt behalen wordt een coachovereenkomst opgesteld en kan het traject van start gaan. Je coach ondersteunt je bij het behalen van jouw doel(en). De dialoog met je coach vindt plaats via de email in een beveiligde omgeving. Privacy is belangrijk, dus vindt de coaching plaats in een beveiligde omgeving en is je coach gehouden aan de beroepsethiek van coaches.

Je coach kan je opdrachten geven die je inzichten opleveren, je aan het denken zetten. Dat is goed, maar niet altijd gemakkelijk. De waarheid is soms onprettig. Handig bij online coaching is het feit dat je wanneer en waar je maar wilt met je coachtraject bezig kunt zijn. Dus of je nu op je studentenkamer bent of in het weekend bij je ouders, of zelfs als je op vakantie bent, je kunt altijd een bericht van je coach lezen of er een versturen. Omdat je niet face-to-face met je coach in contact bent heb je altijd de mogelijkheid om wat langer na te denken over een vraag of opmerking van je coach. Deze manier van coachen betekent in feite dat je zelf volledig in charge bent over je traject. Handig toch?

Het kiezen van een coach en een traject dat bij jouw past is lastig. Daarom biedt SoYellow Coaching jouw een gratis adviesgesprek aan. Bel nu en ontvang gelijk een passend advies​.