Zoeken
  • SoYellow coaching

online coaching; is dit jouw moment?

Na een hele tijd op allerlei manieren beperkt te zijn geweest in onze mogelijkheden mogen we binnenkort (onder voorwaarden) weer naar een café of restaurant, naar een museum of tentoonstelling.


Gelukkig krijgen we weer wat meer ademruimte!


De afgelopen tijd was voor iedereen in meer of mindere mate moeilijk. Thuis werken, thuis recreëren en leren en de kinderen met hun schoolwerk helpen. Geen bezoek aan anderen en al helemaal niet aan in een verzorgingshuis verblijvende familie.


Het was soms een heel gedoe om alles in goede banen te lijden.

Je organisatietalent heb je volledig moeten benutten en bovendien zijn eigenschappen en vaardigheden als geduld, mededogen, flexibiliteit, incasseringsvermogen, improviseren, schipperen, aanpassen, inpassen en onderhandelen veelvuldig ingezet.


Hoe vaak heb je tot 10 geteld, eens heel diep gezucht, een vriendin gebeld om even je hart te luchten of van frustratie een schop tegen een tafel of iets dergelijks gegeven?

Deze periode eist zijn tol. We zijn nog lang niet terug in de situatie zoals deze was en mogelijk veranderen een aantal zaken definitief. Kortom, de onzekerheid is en blijft groot.

Is dit niet hét moment om ook tijd en aandacht voor jezelf te nemen?

Heeft deze situatie de onrust die je al een tijdje voelde meer op de voorgrond gezet?

Gun jezelf een coach traject waarin je de tijd neemt om je vraag ten aanzien van je persoonlijke en / of professionele ontwikkeling te onderzoeken!

Denk aan vragen als:

- Is mijn werk nog wel leuk genoeg?

- Hoe kan ik (nog) beter voor mezelf opkomen?

- Hoe kan Ik (nog) beter leren samenwerken?

- Hoe houd ik de balans tussen tijd met en voor anderen en tijd voor mezelf?Deze vragen, en meer , kunnen in een online coachtraject beantwoord worden.

Waarom online?

Omdat:

- je volledig de regie houdt over waar en wanneer je met je traject bezig bent

- Je meerdere keren per week contact met je coach hebt waardoor je snel resultaat behaalt

Bovendien ben je minder tijd kwijt aan je traject omdat je niet hoeft te reizen van en naar je afspraak met de coach. Het is ook fijn dat je tijd kunt nemen om na te denken over wat je coach zegt of vraagt en de inzichten die je tijdens je traject opdoet.

Kortom, je bent volledig in charge!

Wil jij ook tijd voor je zelf en jouw ontwikkeling of ken je iemand die daar baat bij zou kunnen hebben? Kijk dan op de website voor meer info over online coaching bij SoYellow coaching, www.soyellowcoaching.com of bel mij op 0618251992.

Hartelijke groet van je coach,

Monique