ONLINE LOOPBAANCOACHING

Ontvang nu een gratis adviesgesprek met de coach

Waarom kies je voor online loopbaan coaching?

Daadkrachtiger en effectiever verder in je loopbaan!

Door loopbaan coaching online haal je beslist sneller het gewenste resultaat! Je gaat effectiever met anderen samenwerken, of je weet eindelijk zeker welke richting je met je carrière op wilt gaan. Meer weten? Lees snel verder!

Begeleiding en ondersteuning bij je carrière

Herken je dit? Toen je aan deze baan begon was je er zo blij mee! Inmiddels twijfel je of je nog wel op

de goede plek zit. Je mist uitdaging in het werk en gaat daardoor soms met tegenzin naar kantoor. Je slaapt er soms zelfs niet van… of; je overweegt een carrière switch te maken, maar je hebt moeite met het overzien van alle consequenties.

Of je ervaart een problematische samenwerking met een collega of zelfs je leidinggevende. Dit gaat ten koste van je werkplezier terwijl je inhoudelijk een erg leuke baan hebt.

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van situaties die zich voor kunnen doen als je werkt. Door online loopbaan coaching kun je snel de antwoorden vinden op jouw vragen ten aanzien van je loopbaan. Nieuwgierig of dit ook iets voor jou is? Lees vooral verder!

Loopbaan coaching en je carrière; waar kan het bij helpen?

Online loopbaan coaching helpt je om je carrièrepad te verduidelijken. Door je te laten coachen krijg je helderheid over wat je daadwerkelijk belangrijk vindt en of dit dan ook in je huidige baan past. Zo niet, welke stappen kun je dan nemen? Je coachvraag kan ook gaan over de volgende stap(pen) in je beroepsontwikkeling. Is het goed zoals het nu is (dat kan tenslotte ook!), of wil je anders of meer…  En wat dacht je van de balans tussen die uitdagende superbaan en je privéleven? Dit soort vraagstukken lenen zich prima voor online coaching. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van vragen waarmee je bij online loopbaan coaching terecht kunt.

Het kiezen van een coach en traject dat bij jouw past is lastig. Daarom biedt SoYellow Coaching je een gratis adviesgesprek aan. Bel de coach en ontvang direct een advies op maat. 

Loopbaan coaching en de samenwerking; hoe kan dat dan helpen?

Gedoe in de samenwerking met anderen is voor niemand leuk en gaat altijd ten koste van de productiviteit!  Door je te laten coachen kun je je samenwerking skills verbeteren. Laat je je bijvoorbeeld snel de mond snoeren door die goedgebekte leidinggevende en lukt het je hierdoor niet goed om voor jezelf op te komen? Of wil je graag die passieve collega op een goede manier aanspreken zodat deze meer goed werk aflevert?  Door je te laten coachen leer je snel en effectief beter voor jezelf op te komen of een collega adequaat aan te spreken op zijn of haar gedrag.

Wil je weten hoe online loopbaan coaching in zijn werk gaat? Dat lees je hierna….

En zo werkt het dus

Online loopbaan coaching betekent dat het hele traject, van intake tot evaluatie, online plaats vindt. De intake vindt telefonisch of via Skype plaats. Na het bepalen van het doel dat je met de coaching wilt behalen wordt een coachovereenkomst opgesteld en kan het traject van start gaan. Je coach ondersteunt je bij het behalen van jouw doel(en). De dialoog met je coach vindt plaats via de email in een beveiligde omgeving. Privacy is belangrijk, dus vindt de coaching plaats in een beveiligde omgeving en is je coach gehouden aan de beroepsethiek van coaches.

Je coach kan je opdrachten geven die je inzichten opleveren, je aan het denken zetten. Dat is goed, maar niet altijd gemakkelijk. De waarheid is soms onprettig. Handig bij online coaching is het feit dat je wanneer en waar je maar wilt met je coachtraject bezig kunt zijn. Dus of je nu op je thuis bent, in de sportschool of een weekend weg, je kunt altijd een bericht van je coach lezen of er een versturen. Omdat je niet face to face met je coach in contact bent heb je altijd de mogelijkheid om wat langer na te denken over een vraag of opmerking van je coach. Deze manier van coachen betekent in feite dat je zelf volledig in charge bent over je traject. Handig toch?!

Ontmoet de Coach