Online coaching

 

SoYellow coaching richt zich op online coaching voor young professionals en studenten met vragen rondom hun persoonlijke ontwikkeling of loopbaan. Als je kiest voor online coaching bepaal je zelf wanneer en waar je je bezighoudt met je coachtraject. Ook biedt het je de gelegenheid na te denken over je (re)actie op een bericht of kun je een mailwisseling teruglezen. Voor meer info over online coaching, lees dan het artikel over waarom en hoe online coaching werkt. We hebben contact met elkaar via Pluform, een beveiligde digitale omgeving waarin je berichten kunt sturen en opdrachten kunt maken. Bij SoYellow coaching ben je 100% in charge over jouw traject.

Binnen het coachtraject wordt gebruik gemaakt van het ABC-model, een model dat aansluit bij de manier waarop mensen leren en hun gedrag veranderen. Coachen volgens dit model leidt tot snellere, grotere en meer blijvende gedrags- verandering. 

Na ontvangst van het aanmeldformulier neem ik contact met je op om kennis te maken en een afspraak te plannen voor de telefonische intake. In de intake bespreken we je coachvraag en stellen we een voorlopige doelstelling vast. Tevens bekijken welk pakket het beste bij je past. De afspraken die we maken rondom jouw traject leggen we vast in een coachcontract. Na ondertekening van het contract en het doen van de (1e) betaling gaan we we van start. Lees hier meer informatie over vergoedingen.